Drumschool Harm van Venrooij

Drumschool Harm van Venrooij is gevestigd in Berlicum, Pastoor van den Boomstraat 44. De klein maar fijne studio is voorzien van 2 drumsets en opname apparatuur.

In de lessen wordt gebruik gemaakt van een muziek systeem met koptelefoons. Zo kun je er zelf voor zorgen dat de muziek op de juiste volume staat zodat je de muziek en de drumset goed kunt horen.

Drumles voor alle leeftijden

De muziek mag je zelf uitkiezen. Houd je van stoere rock muziek of van kinderliedjes? Alles kan en alles mag. Ik schrijf de oefeningen op maat zodat je op je eigen muziek kan drummen.

Om thuis oefenen leuker en makkelijker te maken ben ik een YouTube Kanaal gestart. Op dit kanaal staan video’s van muziek die leerlingen uitgekozen hebben. Zo neem je de drumles mee naar huis.

Op deze manier is muziek maken
het allerleukst

Een drumles van 30 minuten kan wekelijks ingepland worden. Er is natuurlijk ook een mogelijkheid om op afspraak een les te plannen. Vind je het fijner om 1x in de 2 weken langs te komen of 1x in de maand een uur, dan kan dat natuurlijk ook.

Tarief tot 21 jaar
€ 20,00 per half uur

Tarief vanaf 21 jaar
€ 24,20 per half uur

Schrijf je in voor een gratis proefles

Wil je ontdekken of drummen iets voor jou is? Je kunt een gratis proefles volgen! Vul je gegevens in via het contactformulier, dan neem ik contact met je op voor het plannen van een afspraak.

Buiten de drumschool in Berlicum werk ik samen met 040 Muziek. Via 040Muziek ben ik werkzaam als docent op meerdere locaties. Op deze locaties verzorg ik de drum- of slagwerklessen. De slagwerklessen geef ik voornamelijk voor verenigingen.

040 Muziek
www.040muziek.nl

Basisschool ’t Slingertouw
Waterlinie 260
5658 NS, Eindhoven

De Cultuurbank Best
Raadhuisplein 30
5683 EA, Best

Harmonie l’Union Fraternelle
www.lunionfraternelle.nl

t Patronaat
Blaarthemseweg 18
5502 JV, Veldhoven

Vragen over drumles?
Scan de code
Heb je vragen over drumles? Stuur gerust een bericht.