Biografie

Het gebeurde aan de keukentafel. Daar kreeg Harm als klein ventje een vork en lepel in zijn handen gedrukt en begon hij te tikken! De borden en pannen waren niet veilig. Overal werden deuken en barsten in geslagen. Als hier niets aan gebeurde, bleef er niets van zijn moeders servies over!

Zo kwam Harm bij Harmonie TOG Berlicum terecht voor trommelles. Hij en zijn ouders zijn naar de opendag gegaan om eens te kijken of het wat was. Hij vond het geweldig! Toen de slagwerkgroep speelde wist hij het zeker: daar moest hij ook zo snel mogelijk bij. Zo begon de trommel carrière! Maar daar bleef het niet bij. Na talloze voorspeeldagen en concoursen leek het hem ook leuk om te gaan drummen.

De wekelijkse drumles bij Tonn vd Veerdonk (later Rhythm Impact) dat was het helemaal! Na een aantal jaren repeteren in zijn oefenruimte aan huis, was het tijd om meer naar buiten te treden. Hij startte met de Jeugdhofkapel, de plaatselijke carnavalskapel. Daarna volgden verschillende bands.

Docent Maarten Poirters hielp Harm op weg naar de toegang tot het Conservatorium. Hier heeft Harm de opleiding Lichte Muziek , Drums gevolgd (afgerond in 2017). Aan het Conservatorium in Tilburg kreeg hij o.a. lessen bij Hans van Oosterhout, Hans Raaijmakers, Michiel Westerhuis en Frans van Grinsven.

Vragen over drumles?
Scan de code
Heb je vragen over drumles? Stuur gerust een bericht.